• "kan dökülecek" gibi lafları duyduğumuz karanlık diyaloglar.
  • haydaa. ankara taksicilerini de öve öve bitiremedi bizim millet halbuki. istanbul taksicisinden çok daha farklı ve medeni olduklarını söyleyip duruyorlardı kaç haftadır.

    taksici görünümlü magandalar tarafından işinin peşinde olan kişiye yapılan tehdit.
  • yarın o yumruk atan taksiciye (kod adı oç) sının mını tersten gösterirler ;)

    aynı olay antalya'da yaşanmış ve en son taksici şikayetçi olmasın diye martı sürücüsünün daşsağını yalıyordu.
  • o kadar gerizekalılar ki suç işlerken gururla videoya çekiyorlar. durak belli araçlar ve şoförler belli bakalım sonuçları ne olacak

    cezai işlem uygulanması hatta mümkünse ruhsatları vs iptal edilmesi gereken taksiciler içeren video
  • sorun ne taksicilerde, ne de martı tag sürücüsünde. sorun devletin işlemeyen sisteminde..
  • taksicilerin çoğunluğu başlarına gelen her şeyi hak ediyor o ayrı mesele de bu martı tag denilen olayı da bana kimse savunmasın arkadaş. yol geçen hanı değil kardeşim ülke öyle kafana göre kendi şahsi aracınla birisini bir yere götürüp ticari faaliyet sürdüremezsin. sorsan güzergah paylaşımı cart curt derler bildiğin korsan taksi faaliyeti. kimse kimseyi salak yerine koymasın.

    edit: ne kadar çok martı tag hayranı varmış. arkadaşlar kafanız basmıyor mu sizin hiçbir şeye? güncel taksici ve taksi sorunu sebebiyle doğmuş bir alternatifin sizin bugünkü sorun ve ihtiyacınıza çare olmuş olması o şeyi meşru ve dopdoğru yapmıyor. olaylara neden tarafsız ve belli standartların kurulması gereken medeniyet perspektifinden bakamıyorsunuz?

    edit-2: bazılarınız gerçekten bu zeka ile bu yaşa kadar nasıl gelebildiniz hayret ediyorum.
  • bu martı uygulaması ile yolcu taşımak yasal mı ? eğer yasal değil ise devlet önüne geçmek için bir aksiyon alıyor mu, alıyor ise nasıl halen daha devam etmekte ?
    mağdur olduğunu iddia eden taksiciler ki bence haklılar (bir gün bir taksiciye hak vereceğimi düşünmezdim), mağduriyetlerini kendileri giderme yoluna giderek, haklı iken haksız konuma düşmekteler.

    martı sürücüsünün yerinde olsam, aracı direk bir karakola sürer, alıkonulup, fiziksel saldırıya uğrayıp, tehdit edildim diye şikayette bulunurdum.
    yaptığım eğer bir suç ise ben de cezamı çeker, bu magandaların da hak ettikleri cezayı almaları için mücadele ederdim
  • bir çetenin eline geçen devletin üyeleri.
  • haklıymış gibi görünüp yine şiddet uygulamadan duramayan birkaç taksici gördüğümüz olay. bu taksicilerin yarısı hapisten bile çıkamamalı ama muz cumhuriyeti için artık bunlar da normal.
  • sözlük'teki plaka sahiplerini görmemizi sağlayan tehdit.

    bu tip girişimlere (uber, lyft, tag vs) karşı çıkan insanın medeniyetle işi yoktur. esnaf kafalı, şark kurnazı, bencil, tek düşündüğü "cebine girecek para" olan biridir. başkaları bu işten ekmek yer diye ödleri kopuyor.

    elbet bir gün devran dönecek...

    edit: imla
hesabın var mı? giriş yap